Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 decembrie 2011

Al cincilea semn

Azi, dupa ce am vorbit cu Sfantul Duh, la orele17 am avut o viziune. Calatorind, am ajuns in sala tronului Pamantului. Pe tron era cel care a stapanit pana acum Pamantul. Sta cu capul plecat. Am intins mana dreapta si, cu o lovitura puternica, cu dosul palmei, i-am aruncat coroana de pe cap. Am auzit apoi, zgomotul pe care l-a facut aceasta, izbindu-se de pamant.
Am intrebat pe Duhul Sfant. Mi-a spus: "Intreaba-L pe Iisus Hristos Domnul!"
L-am intrebat pe Iisus:

V- Doamne, ce a fost asta? Este al cincilea semn?

IH-Ai vazut bine ce ai vazut. Acum i s-a luat puterea celui ce v-a tinut in intuneric.
Bucurati-va! Puneti sa sune clopotele in toate bisericile si multumiti Tatalui pentru aceasta!

V- Doamne Dumnezeule Tata, Fiule si Duhule Sfant, Iti multumesc Sfanta Treime, in numele tuturor oamenilor de pe Pamant!

Oameni, nu vedeti ca se face lumina?
Apar zorii unei noi zile, a unei noi epoci. Va fi o epoca mareata. Veti culege roadele faptelor voastre bune. Dumnezeu Tatal va face acum dreptate pentru toate suferintele si nedreptatile pe care le-ati indurat. Nimeni nu va poate da cel mai mare adevar decat voi insiva. Pentru ca adevarul este in fiecare dintre noi. Cautati-l cu inima nu cu mintea. Faceti loc in inimile voastre Celui ce a venit , Celui Trimis, Celui ales, Mantuitorului vostru. Faceti loc in inimile voastre iubirii si lasati-o sa se manifeste prin voi.
Ridicati-va si gasiti in voi puterea de a urma Calea- singura care duce la Dumnezeu!


PS: Mi-am amintit mai tarziu ca in urma cu doua saptamani, in vis, am vorbit cu Domnul Iisus Hristos, sau , mai bine zis, am primit niste instructiuni in legatura cu ceva care urma sa se intample si in care eram direct implicata. Acele informatii n-au ajuns in structura mea constienta, doar atat stiu ca i-am spus la sfarsit: "Dar Tu Doamne sa fii cu mine!" El mi-a raspuns: "Voi fi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu