Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 august 2015

Mesaj de la Maria pentru femeile de pe Terra

Sunt Maria, mama lui Iisus.
Cu iubire vin catre voi, femei de pe Terra. Nu aveti nevoie de nimic din afara voastra, pentru a fi ceea ce ati fost create sa fiti: femei adevarate, feminine, gratioase, blande si bune. Lumina care straluceste in sufletele voastre, n-o inchideti in interior! Lasati-o sa lumineze si in afara! Este comoara pe care Tatal a ascuns-o in voi. Este timpul sa o folositi pentru armonia si echilibrul planetei voastre. In voi a pus Lumina si Iubirea, iar in barbatii vostri taria si intelepciunea. Intelegeti si participati la construirea unei lumi noi, mai buna si mai frumoasa, pentru toti.
Invataturile Fiului meu va ajuta sa puneti bazele unei societati sanatoase din punct de vedere spiritual. Urmati-le!
Invatati-va copiii si cresteti-i asa cum eu mi-am crescut Fiul- cu iubire. Permiteti-le sa fie ei insisi, ajutati-i sa-si descopere menirea pentru care au venit si sa o implineasca.
Nu toate femeile au venit pentru a fi mame. Unele au venit pentru echilibrul planetei. Dar, intrebati, mai bine, sufletele voastre!
Totul este simplu, asa cum, tot ce vine de la Dumnezeu este simplu. Tot ce vine pe calea Iubirii este din Lumina. Numai omul de pe Terra complica totul, dupa mintea sa.
Iubirea este simpla: daruiesti iubire- primesti iubire. "Flacara se aprinde in inima si nu se tine sub obroc"- asa va spunea Fiul meu.
Iubiti-va unii pe altii pentru ca Dumnezeu va iubeste pe toti deopotriva!
Eu va iubesc din toata inima mea de mama!

duminică, 2 august 2015

MESAJ DE LA IISUS HRISTOS PENTRU EPOCA VARSATORULUI

In 12 aprilie, zi in care voi ati sarbatorit Pastile, am declarat deschisa Epoca Varsatorului.
Nu mai cautati calendare vechi! Faceti-va unul nou! De acum, anul va incepe cu aceasta zi, pe care sa o marcati ca Ziua Sfanta a invierii voastre in duh si adevar.
Cei care ati fost constienti, prezenti in inima, ati inviat deja, v-ati trezit. Sunteti in mine si eu sunt in voi. Am trecut impreuna puntea catre o noua lume- o era marcata de iubire si bucurie.
Schimbari inca se mai produc si in voi si in afara voastra. Ele sunt, uneori dureroase, dar necesare pentru ancorarea voastra in energia noului Pamant.
Fiti increzatori in Dumnezeu si in puterea inimilor voastre! De acum, toate se vor aseza pe fagasul normal.
Asa graieste Domnul Slavei, Cel Viu si Adevarat, Hristos cel inviat a treia zi din mormantul corpului fizic!