Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 mai 2016

Mesaj de la Mama Pământ - 6 mai 2016

Copiii mei dragi!
Iată, ați intrat într-o etapă nouă a dezvoltării voastre spirituale. Sunteți în plin proces de înviere-învierea sufletului din mormântul corpului fizic. O viață de om este prea scurtă pentru câte aveți de învățat la școala la care ați venit. Cea mai importantă lecție este Iubirea. Să învățați să-L iubiți pe Dumnezeu, pe voi înșivă ca parte din El și întregul, ca formă de manifestare a lui Dumnezeu. Am încredere în voi pentru că ce a fost mai greu a trecut. Pregătiți-vă să întâmpinați cu bucurie, cu inimile deschise, ceea ce vine spre voi, pentru că va fi foarte frumos. Aveți în față o epocă a armoniei, a abundenței pe toate planurile, a Iubirii în manifestare.
Amintiți-vă că sunteți Lumină, că sunteți îngeri în corp uman! Permiteți spiritelor voastre să fie deasupra voastră, pentru că prin ele veți simți atingerea lui Dumnezeu, prin ele puteți să fiți co-creatori cu El, pentru a face lumea voastră mai bună și mai frumoasă.
Întregul Cosmos este cu ochii pe voi, vă susține și vă încurajează. Amintiți-vă de voi! Cine sunteți, de unde veniți și pentru ce? Nimeni nu este acum întâmplător aici. Chiar nimeni. Ați fost aleși, selectați pentru a veni acum, aici. Amintiți-vă că aveți un Tată și o Mamă în Cer. Aceștia sunt părinții voștri adevărați. Părinții care v-au fost dați pe Pământ sunt frații voștri, sunt dintre voi, pentru a vă crește, pentru a vă sprijini material, pentru a vă ajuta să vă descoperiți menirea și să o împliniți. Iubiți-i, dar să nu-i judecați! Fiți doar recunoscători! Fiți buni și blânzi, așa cum v-au învățat moșii și strămoșii voștri. Veți construi o lume minunată, iar eu mă voi bucura pentru bucuria voastră.
Sfera mea s-a înnoit pentru a putea susține noile energii, care vin din Inima plină de Iubire a Lui Dumnezeu. Și corpurile voastre se înnoiesc. Schimbările pe care le simțiți sunt de bun augur.
Onorați Prezența Înaltei Conștiințe Cristice, care a coborât pentru a vă sfinți ființele și fiți așa cum vă știu: buni și iubitori.
Sunt Mama voastră, Entitatea Pământului, care vă iubește pe toți deopotrivă!

duminică, 1 mai 2016

A înviat Iisus

A înviat Iisus în noaptea asta
Și eu m-am luminat de învierea Lui,
De parcă Cerul tot s-a revărsat în mine,
Din Inima Tatălui.

A înviat Iisus și, mi se pare,
Că nu mai sunt eu cea care am fost.
Trecutul a trecut așa cum trece-o boare,
Pentru ca viața mea, acum, să aibă rost.

A înviat Iisus Cristos în mine!
Am dat de-o parte tot ce eram eu.
E minunat să-L ai pe Dumnezeu în tine,
Să umbli pe Pământ cu Dumnezeu.