Faceți căutări pe acest blog

luni, 20 iunie 2016

Mesajul Sfintei Treimi

Astazi este o sarbatoare foarte mare a crestinilor. Este ziua in care ei cinstesc Sfanta Treime. Dar, oare stiu ei ce este Sfanta Treime?
Sfanta Treime nu este o grupare statica, ci una mobila. Este alcatuita din trei persoane, care, exercitandu-si liberul arbitru, aleg sa fie, intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp necesara, expresia celei mai inalte fiintari: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Mama si Dumnezeu Fiul/Fiica. Ei insisi,  fiecare sunt Fii de Dumnezeu. Sunt doar imaginea, reflexia, pentru ca sa se implineasca "precum este Sus, asa sa fie si jos".
Sfinta Trinitate  este modelul de comportament pentru toti oamenii de pe Pamant.  Prin radiatie, prin razele Luminii Iubirii se manifesta pe Pamant in Cei Alesi si aduce schimbarile necesare in momentele de cumpana ale Omenirii.
Acum, Omenirea trebuie sa invete  Lectia Iubirii la Scoala pe care a initiat-o Domnul Hristos-lectie la care, de doua mii de ani, este repetenta.
Aceasta trebuie sa invete sa iasa din starea de separare, sa iasa din sfera ingusta a lui "EU" si sa intre in sfera infinita a lui "NOI".
Pamantul vazut din spatiu este doar un punct pe harta Universului. Daca in interiorul acestui punct exista forte de separare, acestea pot cauza fragmentarea si imprastierea in Univers. Ar mai ramane doar o amprenta energetica, semn ca acolo a fost odata o planeta- o planeta frumoasa numita Pamant.
Onorati prezenta Sfintei Treimi in manifestare pe Pamant!
Onorati prezenta Luminii Iubirii, care se revarsa Acum, din Iubirea neconditionata a lui Dumnezeu pentru toti!