Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 noiembrie 2016

Scoala femeilor (2) Nu-ti sufoca partenerul!

Sa nu fii tot timpul cu gandul la el cand nu este langa tine, gandindu-te "oare, unde este?",   "cu cine s-a intalnit?", "cu cine vorbeste?", "pe cine priveste?", "ce simte legat de persoana/persoanele respective?", "ce gandeste?"!
Lasa-l liber! Sa simta libertatea pentru ca ii place asta. Cui nu-i place sa se simta liber? Este dreptul dat de Dumnezeu-liberul arbitru. Ce vrei mai mult? Ce drept ar putea cineva crede ca are asupra altei persoane de a-i controla gandurile, sentimentele, actiunile? Nici unul. Mai degraba controleaza-te pe tine! Observa-ti gandurile si alege sa-i trimiti partenerului tau doar pe cele bune si frumoase. Gandurilor straine de iubire, care se inghesuie in mintea ta sa le iei in seama, sa nu le dai energie. Vor pleca asa cum au venit, vor obosi si nu se vor mai intoarce la tine.
Observa-ti sentimentele si trimite spre el,  peste puntea iubirii care va uneste, doar pacea si iubirea din inima ta! Le va primi cu drag si se va intoarce la tine sa-si odihneasca sufletul in sufletul tau, in spatiul sacru din inima ta. Acolo ii place, acolo se simte bine, neincorsetat, liber sa poata pleca oricand doreste si sa se intoarca, tot asa.
Acolo este Paradisul dupa care tanjim, ca sa ne implinim fericirea impreuna cu omul pe care il iubim. Aceasta este marea taina pe care se construieste lumea noua. Paradisul incepe cu noi, in noi si se revarsa in afara, ca o cascada de lumina si iubire, care contamineaza si transforma totul.
Aceasta este taina pe care numai o femeie adevarata o cunoaste, o intuieste.
Foloseste-ti aceasta putere care ti s-a dat, femeie!
Fa din lumea aceasta un Paradis!
Este randul tau, e timpul sa te ridici din noroiul in care ai cazut, sa demonstrezi ca ai folosit talantii care ti s-au dat, cu intelepciune, ca esti vrednica sa stai alaturi de omul pe care il iubesti, de Adam al tau, din coasta caruia ai fost creata, ca sa fiti din nou un intreg!
Nu ravni niciodata la ceva sau cineva care nu ti se potriveste! Cauta cu inima si, cand ai gasit, permite sufletului tau sa-l recunoasca! Mintea nu are ce cauta in relatia aceasta. Nu analiza, nu judeca, doar simte!
Se spune ca iubirea iti da aripi. Poti zbura, poti sa fii intr-o clipa langa omul drag, dar nu pentru a-l controla, ci pentru a-i darui iubire. Daca ii vei cere sa strabata impreuna cu tine Pamantul in lung si-n lat, o va face. Daca ii vei cere sa cante si sa danseze cu tine va face si asta.
Sa nu-i ceri niciodata sa ramana cu tine pentru ca asta ar fi o dorinta egoista! Oricum va ramane doar pentru ca te iubeste, nu pentru ca i-o ceri tu.
Lasa-l pe el sa conduca, sa aiba initiative! In felul acesta ii recunosti autoritatea de barbat. Tu doar supune-te si urmeaza-l! Sustine-i initiativele ca si cand voi doi ati fi salvatorii lumii! Fii stanca puternica si sigura pe care picioarele lui sa se sprijine! El este luptatorul. El este viteazul tau, care invinge toate piedicile, scapa de toate ispitele si ajunge la tine biruitor. El poate infaptui orice,atata vreme cat il hranesti cu lumina iubirii din inima ta.