Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 februarie 2011

Fericiti veti fi...

In zilele noastre, daca vorbesti despre Dumnezeu esti numit "fanatic". As vrea sa cred ca in acceptiunea celor care te eticheteaza cu acest cuvant, inseamna credinta 100%. Daca este asa, inseamna ca putini se pot imbraca in Hristos pentru ca, de cele mai multe ori, cuvantul este folosit in sens peiorativ, cu intentia afisata de a umili si de a jigni.
Dar, oare cat de mare este credinta noastra? Chiar daca ar fi 99,9% sa stii ca nu te-ai straduit destul, adica tot degeaba. Credinta in Dumnezeu n-ar trebui sa se masoare in procente. Ar trebui sa fie certitudine.
Traim din '87 incoace o perioada minunata: revelatia sau apocalipsa. Eu ii mai spun "epoca lipsa" pentru ca este o perioada de trecere dintre doua epoci. Este timpul in care principiul lui "Cere si ti se va da/Bate si ti se va deschide" functioneaza impecabil. Numai cine n-a vrut n-a primit informatia. Ca sa nu spuna nimeni ca n-a stiut sau ca nu i s-a spus.
Si atunci ma intreb ce inseamna "fanatic"? Sa fii opac la minte si la suflet sau credincios si deschis la informatia universala?
"Fericiti veti fi cand va vor batjocori pe voi si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra mintind, pentru mine!"
Nu exista in aceasta lume si in acest timp mai mare fericire decat aceea de a-L fi descoperit pe Dumnezeu si sa ai certitudinea ca El exista.
M-am gandit cum sa ma exprim ca sa se inteleaga corect, fara sa agresez pe nimeni si sa nu "bat campii". L-am rugat pe Iisus sa ma ajute sa inteleg. Mi-a raspuns: "Nu cauta sa intelegi cu mintea ceea ce nu poate fi cuprins si inteles de mintea omeneasca! Coboara in inima. Acolo vei descoperi adevarul"
Care este adevarul?
Atunci cand am ajuns la constienta de "a fi" ne dam seama ca mai presus de noi exista cineva care ne-a creat si care la randul sau a fost creat de cineva sau ceva mai presus de el si tot asa pana ajungem la Sursa.
Iisus a mai spus: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu va ajunge la Tatal decat prin Mine."
Deci, ca sa ne putem intoarce la Sursa, sa redevenim energie pura, trebiue sa mergem pe cale cu Iisus, sa ajungem la Tatal, sa ne transformam in lumina, sa primim inapoi aripile de inger.
Trebuie sa vrei sa faci acest lucru, dar nu-i destul sa vrei. Trebuie sa crezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu