Faceți căutări pe acest blog

duminică, 5 mai 2013

Hristos a inviat! Mesajul Duhului Sfant

V- In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, te rog, Duhule Sfant sa transmiti mesajul Tau de iubire pentru copiii tai de pe Pamant!

DS- Copiii mei dragi, sa nu credeti ca tot greul a trecut pentru voi! Mai aveti mult de parcurs si multe de implinit in devenirea si ascensiunea voastra! Urcati treapta cu treapta pana veti ajunge in Lumina! Fericirea n-o gaseste decat acel care o cauta. Dar, n-o cautati departe de voi, ci in inimile voastre. De Sus v-am coborat o scara pe care sa urcati. Pe ea scrie IUBIRE. Priviti in sus spre Cer!  Priviti fiecare deasupra crestetului vostru!  Ca sa vedeti mai bine, inchideti ochii fizici si deschideti ochii inimii! Sa nu credeti ca nu vedem suferintele voastre! Sa nu credeti ca nu va auzim rugaciunile, dar nu putem sa facem in locul vostru! Ce putem sa facem este sa va sustinem in munca voastra, in efortul vostru de transformare, in devenirea voastra de copii ai Universului Iubirii. Nimeni nu poate ajunge acolo decat cu sufletul plin de Lumina si Iubire.
Nimeni nu se poate numi copilul lui Dumnezeu decat daca se straduieste sa implineasca Voia Sa si nu voia proprie. Daca toti ati face astfel, sa va abandonati ego-ul si sa traiti in inima, lumea in care traiti ar deveni un loc al pacii, al armoniei si al iubirii in manifestare. Cu fiecare Sarbatoare a Invierii Domnului Iisus Hristos privim cu bucurie sufletele trezite.
Primiti imbratisarea Duhului Sfant! Primiti Iubirea Divina si toate Binecuvantarile Noastre!
Hristos a inviat! Sa invieze si sufletele voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu