Faceți căutări pe acest blog

luni, 12 iulie 2010

Se deschid portile

Multi ati observat ca pe Terra au loc schimbari majore. Planeta este vie si este o entitate care apartine acestui univers. Nu suntem parti separate ci facem parte dintr-un intreg, un tot, o fiinta vie cu trup, suflet si spirit.
Cei care sunt aici, sunt pentru ca au ales sa fie, pentru ca trebuie sa fie. Ajutam planeta dar ne ajutam si pe noi insine. Tot ce am acumulat energetic si karmic in 26 000 de ani trebuie vindecat pentru a ne putea inalta noi si planeta mama.
Vorbiti cu Terra de la suflet la suflet. Fiti recunoscatori, cereti iertare pentru toate agresiunile pe care le-a suferit de la voi de-a lungul timpului. Dati-i energiile grele pe care le-ati acumulat sa le trensforme in energii usoare, benefice. Chemati entitatile benefice ale cerurilor superioare (ale dimensiunilor superioare) sa preia si ele din aceste energii si sa le transforme in lumina (unde intra lumina intunericul dispare), in special pe Sf. Arh. Mihail, care vine imediat sa va ajute.
Trebuie sa fim constienti ca suntem raspunzatori pentru aceste energii. Ele nu dispar, dar pot fi transformate in energii benefice, pozitive.
Daruiti iubire pamantului vostru. Daruiti-o tuturor. Inchideti ochii si veti vedea cum pleaca dinspre voi valuri de iubire sau inimioare de lumina. Cu cat daruiesti mai mult, cu atat inima (energetica) se va umple cu si mai multa iubire, care vine dinspre univers catre voi.
Dumnezeu apreciaza stradania mai mult decat reusita. Dar, nu va ingrijorati de asta pentru ca suntem sustinuti si ajutati clipa de clipa. Trebuie doar sa cerem (este lege universala-CERE SI TI SE VA DA). Daca primiti daruri deosebite sa le folositi pentru a face binele (IN DAR AI PRIMIT, IN DAR SA DAI).
Mai devreme sau mai tarziu, toti vom accesa dimensiunile superioare ale vietii (existentei), fiecare in ritmul sau. Acum este sansa noastra. Universul este cu ochii pe noi. Portile se deschid. Trebuie sa renuntam la fricile de tot felul. sa ne straduim sa ne depasim neputintele, sa ne echilibram energiile, sa ne amintim ca suntem fiii lui Dumnezeu.EL ne iubeste asa cum suntem in adancul fiintei noastre: curati, buni, luminosi, adevarati.
Asa sa fie!

marți, 6 iulie 2010

Romania cauta solutii

In ultima vreme romanii cad dintr-o groapa in alta. Nu numai la propriu ci si la figurat. Toata lumea cauta solutii, are solutii, ofera solutii de iesire din criza sau ...de iesire la lumina.
Se zice sa ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca! Sau ai grija cum te rogi! Adica, sa fim atenti la ganduri, vorbe, sentimente, actiuni.
S-a creat un haos(stare de confuzie, dezordine, intuneric,deriva) din care nu mai stim cum sau daca vom iesi vreodata. De iesit vom iesi, dar, se pare ca nu toti. Unii pleaca mai devreme ajutati de ape, furtuni, cutremure, accidente. Este alegerea lor.
De rugat ne rugam toti. Dar oare, constientizam ce spunem?
De exemplu daca spunem "Lumineaza, Doamne,mintea guvernantilor nostri si inmoaie-le inimile pentru a se intoarce spre popor si a-l ajuta!", atunci recunoasteti in asta evenimentele actuale?
S-a creat o situatie in care guvernantii si intreg poporul sa-si dea mana ca sa ajute acea parte a populatiei care sufera, care de buna voie s-a sacrificat pentru a fi liantul care sa ne inmoaie tuturor inimile, sa ne amintesca un lucru pe care l-am stiut dar l-am uitat, si anume ca "in unire sta puterea" si ca poporul roman este caracterizat de empatie, iubitor de neam si tara.
E timpul ca cei care ne conduc sa-si aminteasca faptul ca sunt romani, adica crestini, iar poporul sa nu uite ca daca-si blestema sau linseaza conducatorii, va suporta consecintele.
Sa nu uitam nici elementul corectie care vine totdeauna in momentul in care se intinde coarda si fiul profita de bunatatea tatalui sau se indeparteaza de el.
Concluzia este:
Ai grija ce-ti doresti!
Ai grija cum te rogi!

As dori sa va amintesc cuvintele Sf. Apostol Pavel (Galateni 5, 13-16)
"...Voi, fratilor, ati fost chemati la libertate; numai sa nu va folositi libertatea ca prilej de a-i sluji trupului, ci slujiti-va unul altuia prin iubire. Caci toata legea se cuprinde intr-un singur cuvant, in acesta: "iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti." Dar daca va muscati unul pe altul si va mancati, vedeti sa nu va nimiciti voi intre voi. Zic dar: cu duhul sa umblati, si nu pofta trupului s-o impliniti."

Ar fi mai simplu sa spunem asa:
Doamne, faca-se voia Ta!

Pace iubire si lumina!

sâmbătă, 3 iulie 2010

In rugaciune

Mi-am plecat genunchii-n rugaciunea de iertare,
Dar n-am stiut sa ma rog, Iisuse
Si-atunci, am rugat-o sa se roage cu mine
Pe Sfanta Maica, a Ta Nascatoare.

Mi-am plecat genunchii-n rugaciunea de indurare,
Dar n-am putut sa plang, Iisuse,
Ca Tine in Gradina Ghetimani,cu lacrimi de sange-
Ale mele lacrimi erau statute si amare.

Mi-ai daruit, Iisuse, indurare si iubire
Atunci cand mintea mi s-a supus inimii,
Ca in inima mea erai Tu, Doamne,
Chiar si atunci cand eram in ratacire.

Imi plec genunchii in rugaciunea de multumire;
Plecati imi sunt genunchii si inma si gandul,
De-a pururi, 'naintea Ta, Iisuse, ca cine mi-ar fi dat iertarea
De n-ai fi facut-o Tu, cu iubire?