Faceți căutări pe acest blog

luni, 12 iulie 2010

Se deschid portile

Multi ati observat ca pe Terra au loc schimbari majore. Planeta este vie si este o entitate care apartine acestui univers. Nu suntem parti separate ci facem parte dintr-un intreg, un tot, o fiinta vie cu trup, suflet si spirit.
Cei care sunt aici, sunt pentru ca au ales sa fie, pentru ca trebuie sa fie. Ajutam planeta dar ne ajutam si pe noi insine. Tot ce am acumulat energetic si karmic in 26 000 de ani trebuie vindecat pentru a ne putea inalta noi si planeta mama.
Vorbiti cu Terra de la suflet la suflet. Fiti recunoscatori, cereti iertare pentru toate agresiunile pe care le-a suferit de la voi de-a lungul timpului. Dati-i energiile grele pe care le-ati acumulat sa le trensforme in energii usoare, benefice. Chemati entitatile benefice ale cerurilor superioare (ale dimensiunilor superioare) sa preia si ele din aceste energii si sa le transforme in lumina (unde intra lumina intunericul dispare), in special pe Sf. Arh. Mihail, care vine imediat sa va ajute.
Trebuie sa fim constienti ca suntem raspunzatori pentru aceste energii. Ele nu dispar, dar pot fi transformate in energii benefice, pozitive.
Daruiti iubire pamantului vostru. Daruiti-o tuturor. Inchideti ochii si veti vedea cum pleaca dinspre voi valuri de iubire sau inimioare de lumina. Cu cat daruiesti mai mult, cu atat inima (energetica) se va umple cu si mai multa iubire, care vine dinspre univers catre voi.
Dumnezeu apreciaza stradania mai mult decat reusita. Dar, nu va ingrijorati de asta pentru ca suntem sustinuti si ajutati clipa de clipa. Trebuie doar sa cerem (este lege universala-CERE SI TI SE VA DA). Daca primiti daruri deosebite sa le folositi pentru a face binele (IN DAR AI PRIMIT, IN DAR SA DAI).
Mai devreme sau mai tarziu, toti vom accesa dimensiunile superioare ale vietii (existentei), fiecare in ritmul sau. Acum este sansa noastra. Universul este cu ochii pe noi. Portile se deschid. Trebuie sa renuntam la fricile de tot felul. sa ne straduim sa ne depasim neputintele, sa ne echilibram energiile, sa ne amintim ca suntem fiii lui Dumnezeu.EL ne iubeste asa cum suntem in adancul fiintei noastre: curati, buni, luminosi, adevarati.
Asa sa fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu