Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 august 2012

Sfarsit de veac

V- In Numele Tatalui, al Fiului, al Duhului Sfant, te rog, Sfanta Fecioara Maria, sa-mi vorbesti despre sfarsitul veacului acestuia!

FM- Din cauza rautatii oamenilor, a fost preconizat ca sfarsitul acestui veac sa fie catastrofal pentru omenire. Dar, Dumnezeu a vazut ca tot mai multi oameni s-au intors la El cu credinta si iubire. Nu-i destul. Straduiti-va mai mult. N-ai vazut si astazi la biserica, la ce se uita unii oameni? La cat sunt unii de frumosi si altii de urati. Nu vedeti ca toti sunteti la fel? Inca nu va vedeti sufletele unii altora. Daca veti invata sa va iubiti semenii, sa iesiti din iluzia pe care v-o ofera ochii fizici, sa va iertati unii pe altii asa cum va iarta si va iubeste Fiul Meu pe voi, pe toti, veti iesi din bezna. 
Iubirea a prins radacini pe Pamant si da roade bune. Dar, asa cum hraniti plantele, trebuie sa ocrotiti si iubirea si sa o ajutati sa infloreasca. Florile ei sunt faptele voastre din momentul prezent. Astfel, veti aduce prezentul pe Pamant, constientizand in fiecare clipa ca sunteti copiii Lui Dumnezeu Tatal si, cu iubire, sa fiti recunoscatori pentru asta.
Deschideti-va inimile spre Fiul Meu. El este aici, cu voi. Este pe Pamant pentru voi, toti. Doar v-a promis ca va fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor. Traiti in pace si in bucurie! Nu asteptati sa vi le ofere nimeni din afara. Le veti gasi in voi. In inimile voastre sa le pastrati pentru a fi fericiti!

V- Iti multumesc, Regina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu