Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 ianuarie 2017

Mesajul Sfintei Treimi. Anul Nou 2017

EU unul sunt, asa cum si voi trebuie sa fiti unul, un intreg.
Lumina Iubirii se revarsa acum pe planeta voastra, oameni ai Pamantului. Criza prin care treceti este necesara pentru eliberarea voastra. Vindecarea se  va face pe masura ce va veti trezi, ca sa fiti vii in spirit.
Nu lasa pe maine ce poti face azi! A ta este doar ziua aceasta, clipa acum.
Un Soare nou se arata la rasarit. Intreaga natura se trezeste la viata. Trezeste-te si tu, omule! Spala-ti ochii cu Lumina Iubirii, ca sa-ti vezi visul aievea. Visul care dormea in tine de milioane de ani. Paradisul dupa care tanjeai coboara acum din Cerul Sfant si se aseaza ca o haina calda peste Pamant. Fii vrednic sa vietuiesti in Paradis! Alege-ti gandurile, vorbele, emotiile, faptele, numai pe cele bune si frumoase, sa-ti fie uneltele prin care sa-ti aduci aportul la construirea lumii noi.
Dumnezeu este pe Pamant, in noi, in toti.
Bucuria sa inunde toate inimile, Iubirea sa deschida toate portile! Nimeni sa nu mai fie trist acum, cand Tatal isi ia copiii in brate, ii inveleste, ii hraneste cu Lumina Iubirii Sale, le vindeca ranile trupesti si sufletesti.
Acum, cand stati la masa cu Dumnezeu, ridicati-va privirea din pamant, priviti-va in oglinda ochilor vostri, unii pe altii, descoperiti-va pe voi asa cum sunteti, buni si frumosi, copii ai lui Dumnezeu, facuti dupa Chipul si Asemanarea Sa.
Aceasta este Voia lui, pe care ati venit sa o impliniti pe Pamant.
Vaviov!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu