Faceți căutări pe acest blog

luni, 17 aprilie 2017

Mesajul Părintelui Luminilor

Credința voastră este strâmbă!
Așteptați mereu un Dumnezeu care să vă rezolve toate problemele. Greșit! Dumnezeu este Întregul, iar voi sunteți parte din EL. EL este în voi și voi sunteți în EL.
Cum ar fi, atunci când apare un impas în calea voastră, să găsiți voi soluția de rezolvare, ca să ieșiți la lumină? Ați putea spune apoi," Dumnezeu m-a ajutat pentru că este în inima și în sufletul meu".
Indiferent ce cale alegeți pentru evoluția voastră spirituală, nu veți ajunge nicăieri fără Iubire. Aceasta este calea cea adevărată. Cine nu merge pe Calea Iubirii nu va ajunge niciodată la Adevăr.
Viața în corp fizic pe Pământ este scurtă și nu aveți suficient timp să faceți, să experimentați, să învățați atât cât ar vrea spiritul vostru și mereu trebuie să o luați de la capăt, să treceți prin toate etapele, pentru că nu sunteți conștienți, nici prezenți în voi și de voi înșivă.
N-ați venit pe Pământ doar ca să fiți o verigă între generații. Ați venit ca să aduceți cu voi Lumina Iubirii. Unde este Lumina voastră? Ați pierdut-o pe drum.
V-ați construit o falsă identitate și ați ridicat ziduri înalte în inimile voastre. Cine ați vrea să vină să le dărâme? Voi trebuie s-o faceți.
Fiecare comemorare a Morții și Învierii Domnului Iisus a fost o șansă pentru fiecare dintre voi să vă treziți, să vă deschideți porțile inimilor voastre împietrite și să lăsați Iubirea să intre. Nici în ziua de Paști nu sunteți buni unii cu alții.
Faptele bune ar trebui să fie ceva firesc la fiecare, nu ca să adunați cât mai multe bile albe în traista voastră.
Nu mâine, ci ACUM este momentul cel mai potrivit să vă întoarceți la Dumnezeu, la IUBIRE!
Vaviov!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu