Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 decembrie 2012

Craciun fericit!

Am pasit in noua era. Am trecut pragul in Lumina. Ce poate fi mai maret decat acest moment care se suprapune peste Sfanta Nastere a Mantuitorului nostru Iisus Hristos? Odata cu Pruncul Sfant s-a nascut un nou Pamant si un copil nou cu numele Omenire. Un copil nou, constient de faptul ca Tatal sau este Dumnezeu iar mama sa este Duhul Sfant.
Am trecut pragul dar greul de abia acum incepe. Trebuie "sa muncim cu noi insine" adica sa fim compatibili cu noua era, cu vibratia Luminii. Sa urcam trepta cu treapta spre desavarsire, iar acest lucru nu vine singur, asa, sa ne acopere ca o haina calduta. Este nevoie de stradanie. Este nevoie de iubire pentru Dumnezeu, pentru tine insuti/insati si pentru toata Creatia. Este nevoie sa ne intoarcem in noi insine, in inima noastra, sa facem curatenie si sa aprindem Lumina. Nu de cuvinte multe avem nevoie ci de forta cu care traim iubirea. Aceasta va umple intreaga nostra fiinta si se va revarsa in afara, ajutandu-ne sa facem lumea noastra mai buna si mai frumoasa, sa construim Raiul pe Pamant. Suportul il avem, curajul si forta sunt in noi, dar nici acestea nu sunt suficiente. Daca ai pornit pe drumul evolutiei spirituale, nu poti ajunge la desavarsire decat daca primesti Duhul Sfant sa locuiasca in inima ta. Te va calauzi , te va iubi, te va inveli si te va rasplati asa cum nimeni n-a facut-o pana acum. Traieste fiecare clipa cu bucurie, ca si cand ar fi singara care ti s-a dat!
Stim ca totul este Lumina. Materia fizica, asa cum o percem noi, este tot Lumina, dar mai condensata. Duhul Sfant este Lumina.
ACUM, primeste Lumina in inima ta!
Primeste Duhul Sfant!
Aceasta este nasterea din nou.
Craciun Fericit!

 

Un comentariu:

  1. CRACIUN FERICIT!
    UNII OAMENI AU DEVENIT LUMINA SI O REVARSA IN JURUL LOR!
    MULTUMIM PENTRU CA ESTI CU NOI SI NE LUMINEZI INIMA ,SUFLETUL,SI MINTEA!
    ESTI SPECIALA SI NOI STIM ASTA!TE IUBIM SI SUNTEM CU TINE ORIUNDE AI FI!
    DUMNEZEUL PACII ,AL IUBIRII SA FIE CU NOI!AMIN
    NE STRADUIM SA LUCRAM CU NOI DAR ASA IN RITMUL PROPRIU.SPERAM SA REUSIM!
    TE IUBIM VALERIA!

    RăspundețiȘtergere