Faceți căutări pe acest blog

luni, 31 decembrie 2012

Anul Nou cu bucurie!

Cu toata iubirea din inima mea, cuprind in brate Planeta Pamant, cu tot ce este viu. O ridic inaintea Lui Dumnezeu Tatal, invelita in Lumina si Iubire.
- Priveste, Tata, pe Pamant cresc acum flori de Lumina. Copiii Tai au renascut. Sunt vii. Ii chem pe toti sa ne prindem in hora bucuriei, sa facem cerc in jurul Pamantului, ca semn de multumire si recunostinta.
 Incepe un Nou An. Doriti-va tot ce e mai bun si mai frumos, oameni!
Doriti-va ca in fiecare clipa sa traiti bucuria!
La multi ani!
  

marți, 25 decembrie 2012

Craciun fericit!

Am pasit in noua era. Am trecut pragul in Lumina. Ce poate fi mai maret decat acest moment care se suprapune peste Sfanta Nastere a Mantuitorului nostru Iisus Hristos? Odata cu Pruncul Sfant s-a nascut un nou Pamant si un copil nou cu numele Omenire. Un copil nou, constient de faptul ca Tatal sau este Dumnezeu iar mama sa este Duhul Sfant.
Am trecut pragul dar greul de abia acum incepe. Trebuie "sa muncim cu noi insine" adica sa fim compatibili cu noua era, cu vibratia Luminii. Sa urcam trepta cu treapta spre desavarsire, iar acest lucru nu vine singur, asa, sa ne acopere ca o haina calduta. Este nevoie de stradanie. Este nevoie de iubire pentru Dumnezeu, pentru tine insuti/insati si pentru toata Creatia. Este nevoie sa ne intoarcem in noi insine, in inima noastra, sa facem curatenie si sa aprindem Lumina. Nu de cuvinte multe avem nevoie ci de forta cu care traim iubirea. Aceasta va umple intreaga nostra fiinta si se va revarsa in afara, ajutandu-ne sa facem lumea noastra mai buna si mai frumoasa, sa construim Raiul pe Pamant. Suportul il avem, curajul si forta sunt in noi, dar nici acestea nu sunt suficiente. Daca ai pornit pe drumul evolutiei spirituale, nu poti ajunge la desavarsire decat daca primesti Duhul Sfant sa locuiasca in inima ta. Te va calauzi , te va iubi, te va inveli si te va rasplati asa cum nimeni n-a facut-o pana acum. Traieste fiecare clipa cu bucurie, ca si cand ar fi singara care ti s-a dat!
Stim ca totul este Lumina. Materia fizica, asa cum o percem noi, este tot Lumina, dar mai condensata. Duhul Sfant este Lumina.
ACUM, primeste Lumina in inima ta!
Primeste Duhul Sfant!
Aceasta este nasterea din nou.
Craciun Fericit!

 

joi, 20 decembrie 2012

Inceput

Incepe o zi
si nu stiu bine
ce pregateste Universul
pentru noi.
Incepe o zi
si-as vrea
ca totul sa inceapa
cu tine si cu mine.
Si-as vrea, aceasta zi
sa poarte-n ea
ferestre catre Soare,
cand, fiecare zambet
ce tu mi-l daruiesti,
deschide-n viata mea
eterna sarbatoare.

miercuri, 19 decembrie 2012

Sfanta Impartasanie

Luni, 17 decembrie 2012, orele 3 am
Rog Duhul Sfant sa aduca pacea in fiinta mea. Simt cum respiratia si pulsul devin usoare, energia curge prin corpul meu usor, pana cand ajung aproape de starea de plutire. M-am rugat cu iubire si recunostinta, am comunicat cu Duhul Sfant. Cu o secunda inainte sa sune ceasul desteptator mi s-a dat sa mananc ceva cu o lingura. De atunci, m-am tot gandit ce ar fi putut sa fie in acea lingura. Acum, intreb Duhul Sfant:
V- Ce mi-ati dat sa mananc luni dimineata?
DS- Ai primit Sfanta Impartasanie Cereasca, din Sfantul Graal. Tu ti-ai reinnoit Legamantul de credinta fata de Tatal, iar EL ti-a confirmat ca esti fiica Sa. Acum esti pregatita. Ti-am spus ca nu poti sa sari peste etape. Toate sunt minunat intocmite. Totul este in Voia Tatalui.
V- Iti multumesc Duhule Sfant
DS- Fii binecuvantata, fiica mea!
V- E pentru prima data cand imi spui "fiica"
DS- Acum te-am acceptat.
V- Cuvintele sunt prea putine si inexpresive sa pot exprima ce simt acum. Te iubesc!

marți, 11 decembrie 2012

Recunostinta

Vin inaintea Ta, Doamne Dumnezeule, cu iubire si recunostinta pentru ca ai permis sa fiu Aici si Acum, pentru ca vad lumina zilei si zorii noii zile care apare, pentru ca simt bucuria in inima mea si pentru toate cate pot cuprinde in ea, pentru toti cei care se trezesc si incep sa Te vada, sa Te cunoasca si sa Te iubeasca, Iubire vesnica.
Iti multumesc, Doamne, ca m-ai trimis printre ai mei, inconjurata de iubire! Iti multumesc pentru ca m-ai asezat "pe-un picior de plai, pe-o gura de Rai", mi-ai pus in piept o inima cu dor si m-ai invatat sa vorbesc cea mai dulce limba de pe Pamant!
Iti multumesc pentru ca m-ai incredintat Duhului Sfant si ai permis sa fie Lumina in inima mea!
Iti multumesc pentru ca mi-ai aratat Calea-pe Fiul Tau preaiubit, intru care ai binevoit!
Iti multumesc pentru ca m-ai ridicat din noroi, m-ai asezat inaintea Fetei Tale, m-ai spalat si mi-ai pus picioarele pe stanca!
Iti multumesc pentru ca ai luat toate grijile de pe umerii mei!
Acum, m-am trezit. Sunt vie. Te recunosc, ma inchin Tie si Te preamaresc, Tata Ceresc!
As avea multe sa-Ti spun, Tata, dar Tu ma stii mai bine, ma cunosteai inainte sa ma nasc, inainte sa fiu. Ma cunosti mai bine decat ma cunosc eu insami, de aceea ma straduiesc sa cresc in Iubire, sa ma bucur, sa cant, sa dansez, sa iubesc, pentru ca, prin toate, sa-Ti aduc recunostinta, iar Tu, Doamne, sa Te bucuri de bucuria mea. Amin!

luni, 10 decembrie 2012

Unirea mainilor

Azi, la orele 7, am avut o viziune. Am participat la o ceremonie. Am intrebat pe cineva ce se intampla. Mi s-a spus "Au fost unite mainile mirilor." Apoi, am auzit o voce care a rasunat peste tot: "Ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta!"


Am intrebat Duhul Sfant si mi-a spus: "Inainte ca o cununie sa se infaptuiasca pe Pamant (in planul fizic), ea este facuta mai intai in Cer. Ce faceti voi pe Pamant este doar imaginea (proiectia) a ceea ce se intampla Sus. Bucurati-va cu bucurie mare caci iata, Mirele vine! Puneti-va hainele de nunta si cantati :"Slava si marire in Cer, lui Dumnezeu, iar pe Pamant pace si buna invoire. Amin!"

duminică, 2 decembrie 2012

Trezeste-te, omule!

De cate ori, pe drumul tau
Usor sau greu, crestine,
Ti-ai amintit de Dumnezeu,
Ti-ai amintit de tine?

Dar vine Seara de Craciun
Cu ingeri si colinde
Si bate iar Mesia-n poarta
La inimi zavorate.

Invata, pana nu-i tarziu,
Iertarea si iubirea
Si vei primi de la Iisus,
Omule, nemurirea!

Primeste Darurile Sfinte
Care coboara pe Pamant
Si hai cu noi din nou la iesle
Sa-L cautam pe Pruncul Sfant!

Opreste-te macar o clipa,
Ca inima sa-ti pregatesti,
Sa-ti amintesti ca totu-i bucurie
Si pe Iisus, in inima, sa Il primesti!

Sa fie vesnic sarbatoare,
Nu doar in seara de Craciun,
Caci Dumnezeu e-n tot si-n toate,
E iubitor si bun!

A coborat din Cer Lumina
Si vine Mesagerul Sfant,
Sa ne invete cum sa facem
Sa fie Raiul pe Pamant.

sâmbătă, 1 decembrie 2012

De ziua ta

La multi ani, Romania mea!As vrea ca ziua ta sa fie in fiecare zi.
Sa fie o sarbatoare continua aici, in tara aceasta binecuvantata de Dumnezeu. Sa fie pace, bucurie si armonie! Toti copiii tai sa fie vii in spirit, sa-L iubeasca pe Dumnezeu si  sa fie recunoscatori pentru coltul acesta de Rai care ni s-a dat. Sa intri in Lumina cu bucurie!
Duhul Sfant sa vegheze asupra ta, Romanie!

Al zecelea semn

Privindu-I icoana, Dumnezeu Tatal mi-a spus: "Astazi vei primi al zecelea semn."
Am ingenuncheat si m-am rugat pentru  Planeta Pamant si pentru toti oamenii. Mi-am reinnoit legamantul fata de Tatal. Apoi, am vazut Sfantul Graal si , deasupra lui, doua verighete, una langa alta.
Am intrebat ce inseamna aceasta imagine. Mi s-a spus:
"Mirele si Mireasa sunt pregatiti pentru nunta. Veniti toti cei chemati! Sa nu ramana pe dinafara nimeni din cei chemati. Intrati la nunta Mirelui!"