Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Romania de azi

In numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh, daruiesc iubire Sfintei Treimi, Sfintei Fecioare Maria, Mamei Pamant, ingerului meu pazitor.

V- Mama Pamant, in plan politic si social, in Romania lucrurile devin din ce in ce mai grave. Ce trebuie sa facem in aceasta situatie?

MP- Urmati-va calea. Voi ati ales-o.

V- Ce plateste Romania?

MP- Romania nu plateste nimic. Voi platiti: lenea, delasarea, indiferenta. O buba neagra sta in mijlocul acestei tari, pe care voi ati hranit-o si i-ati dat putere.Se poate lua atitudine si fara violenta.

V- Ce putem face?

MP- Trimiteti iubire catre centrul tarii. Iubirea arde tot ce este rau, vindeca tot ce este bolnav.

V- Te iubesc pe tine ca entitate, dar iubesc Romania, nu stiu cum, ca parte din tine, in primul rand, dar si ca parte de sine statatoare.

MP- Priveste muntii! Sunt ca o coroana, nu-i asa? Tu stii ca nimic nu este intamplator, nimic nu este in plus. Trebuie sa inveti sa vezi altfel decat pana acum. Aici s-a nascut coroana creatiei divine: OMUL. Aici este leaganul civilizatiei.

V- Dar, tara nu e intreaga. Toti s-au inghesuit sa rupa o bucatica mai mare sau mai mica din ea.

MP- Cand lucrurile vor intra pe fagasul normal, va redeveni ea insasi.

V- Cand se va intampla asta?

MP- Numai dupa "trecere". Pana atunci totul este in fierbere. Televiziunile nu fac decat sa incite oamenii la ura. Se hranesc cu ura voastra. Nimeni nu vine cu initiative de redresare. Ati vazut ca nu va puteti baza pe guvern si pe clasa politica. Faceti voi ce asteptati sa faca ei. Suflecati-va si munciti!. Numai asa veti supravietui. Munciti pamantul pe care l-ati lasat in paragina si nu uitati sa multumiti si sa binecuvantati.

V- Am fost in 1984 la Busteni, dar n-am apucat sa vad Sfinxul.

MP- Pe unde umbli daruiesti iubire doar privind cu dragoste. Noi suntem interconectati in TOT. Ajunge doar sa trimiti gandul si esti deja acolo unde vrei sa fii.

V- Mama Pamant, as dori sa te mai intreb ceva.

MP- Stiu ce vrei dar n-a sosit inca timpul. Ajunge pentru astazi.
Binecuvantati fiecare zi, multumiti pentru toate si daruiti iubire.
Fiti binecuvantati!

V- Trimit iubire, lumina si pace catre Mama Pamant, catre toate sistemele vii, catre Soare si intregul sistem solar, catre Univers, catre Cosmos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu