Faceți căutări pe acest blog

vineri, 31 decembrie 2010

De Anul Nou

Deschideti usile si ferestrele sufletelor! Lasati sa intre lumina si aerul curat! Lasati-va sufletele sa se primeneasca! Incarcati-va cu sentimente pozitive!
Acest prag, 31 decembrie-1 ianuarie este foarte important.
Va puteti intalni cu Iisus la fiecare pas.
Priviti si recunoasteti-L. Este aici pentru toti. Singurul lucru pe care ni-l cere, batand la usa inimii noastre este sa fim noi insine. Sa aruncam mastile ca sa fim chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.
Apoi, concentrati-va pe gandirea pozitiva. Ganditi-va la pace, la vindecare, la armonie, la iubire, vedeti in mintea voastra planeta sanatoasa si fericita, trimiteti iubire intregului Univers.
Se spune ca "dar din dar se face rai". In continuu, peste noi se revarsa darurile divine. Primiti-le si dati-le mai departe! Numai asa se va putea face (reface) Raiul. Prin relationarea noastra pozitiva, a tuturor, prin reconectarea noastra cu Sursa, cu Iubirea, cu Dumnezeu si apoi, a noastra unii cu ceilalti.
Ma rog pentru toti sa gasim impreuna Calea si apoi, Poarta de intrare in Rai. Pasaportul il constituie faptele noastre bune, manifestarile noastre pozitive. Este bagajul inimilor si al sufletelor noastre.
Anul Nou care bate la usa sa ne aduca tuturor numai bucurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu