Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 martie 2018

Femeia pe Pamant

Eu sunt femeia. Am fost aici de la inceput. Aici, cu voi, printre voi. Nici eu n-am stiu cine sunt, cu toate ca am intrat de multe ori in biserici, m-am inchinat lui Dumnezeu, am sarutat icoanele pe care erau scrise initialele numelui meu alaturi de ale lui, pe Cruce. Crucea Iubirii. Da. Din punctul meu de vedere este Iubirea pe Pamant. NOI suntem iubirea. Crucea are doua brate. Numai asa se poate vorbi de echilibru. Barbatul reprezinta pe Tatal, iar femeia pe Mama.  Mama este mama tuturor, supusa, smerita, blanda, iubitoare, ascultatoare, mereu tinuta in umbra si mai ales sacrificata. Femeia rabda, femeia tace. Femeia este inselata, aruncata de-o parte ca un obiect nefolositor, ca un ghimpe in coasta lui Adam, de fiecare data ca un  nou Abel care sta cu toate usile deschise in fata lui, cu atata incredere si iubire (cum se spune"pana la Dumnezeu si inapoi"), incat se lasa omorata de fiecare data, ingropata in Pamant cu suflet, cu inima cu tot, sa fie scoasa din ecuatie, sa i se inchida gura, sa-i fie luat dreptul suprem la viata. Ea care este viata insasi nu poate muri. Este mai mult decat o femeie, mama sau fiica. Este un simbol. Reprezinta Femeia de pe Pamant.
Am cerut reabilitarea femeii. Femeia sa fie egala cu barbatul, sa aiba aceleasi drepturi si de drept si de fapt. Mi s-a raspuns ca va fi atunci cand se va naste Abel. Exploaterea femeii a atins cotele cele mai inalte, ea victima si el calaul. Victima isi iubeste calaul si umbla pe Pamant cu capul plecat.
Abel a fost ucis si a inviat. Nu numai simbolic ci si energetic. Nu ma ridic impotriva nimanui. Ma ridic pe mine insami din moarte si prin mine pe toate femeile de pe Pamant, pentru a se restabili echilibrul cosmic.
La inceput, barbatul si femeia au fost o singura fiinta. Cand au fost separati, barbatului i s-a dat taria, iar femeii i s-a dat curajul. El este mintea, ea este inima.  Este timpul ca Femeia sa fie recunoscuta si respectata ca mama, sotie, fiica. Ea are in inima sa transformatorul. Coboara lumina din univers si o transforma in iubire. Aceasta este menirea ei. Asa este ea insasi, gratia si frumusetea acestei lumi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu