Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 februarie 2010

Cand mergeti pe strada...priviti oamenii!

Cand mergeti pe strada, cautati-L pe Iisus!
Priviti oamenii si, daca le intalniti ochii, nu pierdeti ocazia sa le daruiti tot ce aveti mai bun si mai frumos in inima voastra. Daruiti-le un zambet prin care sa alungati sentimentul de tristete si singuratate. N-ati observat ca oamenii se inchid in ei si se simt tot mai singuri, mai dezamagiti, mai nefericiti si fara sperante pentru ziua de maine? Nu numai cei mai varstnici. Cu amaraciune va spun, am auzit copii spunand: "La ce bun sa mai invat si asa nu voi avea unde sa lucrez?"
Iata ce au facut din noi cei puternici: o societeta in decadenta. Ne-au invatat si ne-au incurajat sa consumam, sa ne imbracam frumos, sa mancam bine, sa ne umplem casele cu lucruri inutile, dar nu ne-au incurajat sa gandim. Cei care gandesc nu pot fi supusi!an> Pe asta au mizat. Bani ne-au dat tot ei. Murdari, ca sa-i spele cu sufletele noastre. Uite, asa am ajuns scavi. Sunt doar sase oameni cei care ne exploateaza(adica unul dintre cei trei de sase), iar noi, "cei multi si prosti" asteptam cu mana intinsa spre ei sa ne arunce un banut.
Cata lipsa de demnitate la un popor care, odata, a fost cel mai demn, cel mai curajos, cel mai drept, cel mai harnic si cu credinta absoluta in Dumnezeu! Acum de ce ne este frica? A mai ramas macar un dac in Dacia?


"Unui dac ii este foarte, foarte frica in pragul trecerii in eternitate...numai daca a gresit fata de Dumnezeu!" (Templierii-Zvezdomir Marinov)

Poate ca nu este prea tarziu sa ne amintim ceea ce am stiut candva, dar am uitat: ca noi stim sa supravietuim doar cu ajutorul lui Iisus. Chemati-L si va va raspunde! Certeti-I ajutorul si va va ajuta!
Priviti oamenii! Iisus este printre noi. Nu va calauziti dupa aparente, ci lasati inima voastra sa-L recunoasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu