Faceți căutări pe acest blog

duminică, 14 februarie 2010

Misiunea Spirituala a Romaniei

Misiunea noastra, a romanilor este sa construim Centrul Spiritual Mondial.
Dar, dragii mei, cum credeti ca vom reusi sa facem acest lucru, cu bani de la Banca Mondiala, de la Fondul Monetar International, cu ajutor de la actualul Guvern al Romaniei? NU!(Pe cei din urma ii cunoasteti. Noi i-am votat. Am spus cu totii atunci ca nu avem altii mai buni. Acum tragem cuncluzia: cu piatra de cap sau cu capul de piatra, tot una e!)Poate asteptati vreo initiativa din partea Bisericii! (Asteptati degeaba!)
Aceasta sarcina va revine, in primul rand, voua, tinerilor!
Avem specialisti in toate domeniile. Scoala romaneasca "nu scoate idioti", asa cum a declarat cel pe care l-am ales ca om de buna credinta, sa ne conduca. Scoala romaneasca a dat si da lumii, nu numai tarii, minti sclipitoare si oameni cu bun simt si cu credinta in Dumnezeu. Ca scopul "lor" este sa distruga invatamantul romanesc, este adevarat si transparent. Oamenii neinstruiti sau "prosti", (asa cum ne cred si ne vor "ei") sunt mai usor de manipulat si de exploatat. PANA CAND? AJUNGE!
V-am spus ca trebuie sa redescoperim "valorile" pe care le-am ingropat in uitare. Batranii nostri ne vor ajuta, cu intelepciunea pe care le-a dat-o credinta in Dumnezeu, sa reusim. Ei sunt pastratorii traditiilor, a limbii adevarate romanesti, a tainelor, a obiceiurilor sanatoase, a comorilor ascunse in suflet.
Copiii sunt satui de manipulari si indoctrinari.(Cei care sunt prinsi deja in sistem).
Cei mici sunt fericiti atunci cand sunt lasati sa fie ei insisi, curati, buni si naturali. Ei au venit sa ne invete. Lasati-i sa o faca! Nu va simtiti rusinati sa invatati de la copii. Dumnezeu ni i-a trimis in ajutor.
La intreberea "Ce este un crestin?, un copil de 7 ani a raspuns: "Un crestin este crescator in Dumnezeu."
Haideti sa fim toti crescatori in Dumnezeu facand Voia Sa!

Sunt sigura ca multi sunteti in asentimentul meu.
Sunt sigura ca v-ati saturat sa fiti mintiti, inselati,in imposibilitatea de a gasi un loc de munca in domeniul pentru care v-ati instruit sau dati afara din slujba dupa ce ati muncit pentru ei(un an sau treizeci, ce conteaza?)
V-ati saturat sa vi se puna jugul pe gat si sa fiti umiliti, cu un salariu de nimic pentru munca voastra, in propria voastra tara!
Sunt sigura ca sunteti de acord cu mine ca nu pentru asta s-au jertfit stramosii nostri aparand fiecare palma de pamant cu sange romanesc.
Nu pentru asta s-au "rastignit" Brancoveanu si fiii sai pe "crucea credintei" ca sa renuntam noi, nevrednicii , la traditii, obiceiuri si credinta stramoseasca!
Nu degeaba s-au nascut dreptatea si adevarul pe pamantul acesta.
Sunteti derutati si nu stiti cu ce sa incepeti?
Va ajut!
Amintiti-va cum au procedat "actualii" cand au jucat pisa de teatru "Revolutia". Au eliminat tot ce a fost vechi si nefolositor.
Adica?
Nu mai avem nevoie de hotii, mincinosii si tradatorii din fruntea tarii, care se gandesc doar la ei si la familiile lor. Renuntam la ei.
A-propos! Ati vazut cum ne-a facut de rusine reprezentanta Romaniei in Parlamentul European?
Nu mai avem nevoie nici de imprumuturi de la BM si FMI. Ne-au legat destui bolovani de gat si vor sa ne vada cu capul plecat pana la calcaie in fata lor.

INCHIDETI GRANITELE ROMANIEI!


Vom supravietui, asa cum au facut-o sramosii nostri: muncind, luptand si iubind.
Numai asa ne vom merita numele de Tara Aleasa a Lui Dumnezeu.
Trebuie sa constientizeze fiecare ca este singura sansa pentru noi si singura cale!
Dumnezeu sa ne calauzeasca sa facem Binele!
In numele si pentru ca Slava, Marirea si Puterea Sfintei Treimi sa se vada si sa se manifeste in aceasta lume, fratii mei, haideti sa ne apucam de treaba!

PS Stiti cand este ziua indragostitilor la romani?
Dragobete-(24 februarie sau 3 martie) ziua in care se crede ca toate fiintele isi gasesc perechea si se logodesc.(Noul dictionar universal al limbii romane)

Un comentariu:

  1. ar fi bine sa le oferim tinerilor din romania sansa sa poata muncii in aceasata tara care este o gura de rai.cred ca stiti toti cum incepe miorita,nu?"pe un picior de plai /pe- o gura de rai!!!!!!! ei si atunci de ce ne alungati din tara\??????????de ce?
    de ce nu putem sa gasim un loc de munca ,aici? peste tot sunt oferte de locuri de munca in stainatate cu sume fabuloase pt tinerii din romania si reclama pt asa ceva este si mai fabuloasa!!!!!!!!!!de ce ne trimiteti sa munci pe pamant strain cand noi am ales sa ne nastem acum si aici?
    nu credeti ca este timpul sa ramanem la noi in tara si sa muncim si sa iubim tara asa cum a facut-o Stefan cel Mare si Sfant si VLAD TEPES,SUNT DOAR 2 DOMNITORI ....DAR CATI AVEM SI PE CARE NU I-AM SCRIS????spuneti voi cati mai sunt care s-au jertfit pt tara asta sfanta si dreapta...a fost un Aprod Purice care este intemeietorul neamului movilestilor si un Tudor Vladimirescu si un Avram Iancu si un Horia si un Closca'MIRCEA CEL BATRAN si nu in ultimul rand un Decebal si un Mihai Viteazul....ei,ce ziceti?avem destui?cine mai stie de ei?
    dar daca ii stiti si vedeti in copiii vosti pastatori de cantete si dansatori pe muzica populara autentica romaneasaca si nu pe menele atunci mai avem o sansa,da sigur mai avem o sansa.
    NU NE MAI TRIMITETI TINERII PESTE HOTARE LA MUNCA LASATI-I AICI SA SE DEZVOLTE SI SA CREASACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere