Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 februarie 2010

Noi, umanitatea

Zilnic facem o multime de activitati inutile: ganduri, vorbe, fapte, trairi sentimentale, in care ne risipim energia. De cele mai multe ori le facem din inertie. Nu le trecem prin filtrul gandirii constiente. Ce sa spun de analiza sentimentelor? Tot timpul, in noi se manifesta un amalgam de sentimente. Sunt momente cand un anumit sentiment este mai puternic si mai evident manifestat.
Se vorbeste mult despre spiritualitate, despre descoperirea Lui Dumnezeu si a sinelui, despre viata si moarte,despre iertare si iubire neconditionata.
Cand constientizezi ca, de fapt, noi, oamenii, nu suntem individualitati, ci suntem celulele unui organism viu numit UMANITATE si ca trebuie sa fim recunoscatori pentru toate, mai ales pentru viata, vrei sa te pui in slujba vietii si sa-ti ajuti semenii sa gandeasca, sa cunoasca, sa comunice, sa vibreze pe frecventele inalte ale Universului.
Suntem cetateni universali daca vrem sa fim!
Daca vom renunta la orgoliu, mandrie, trufie,egoism, lene si la toate manifestarile negative care ne-au indepartat de Divinitate, vom realiza ca suntem nimic prin noi insine; daca vom cere sa ni se arate din nou CALEA pe care trebuia sa mergem de multa vreme si sa crestem in LUMINA si IUBIRE, doar asa vom deveni demni de a ne numi OAMENI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu