Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 februarie 2011

Toate la timpul lor

Fiecare dintre noi suntem alesi ca sa facem Voia Sfintei Treimi. De aceea suntem aici. Asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile incrucisate, sa asteptam ca Dumnezeu sa ne ia de de mana si sa ne spuna la tot pasul ce avem de facut. Poti descoperi, facand un exercitiu simplu. Mai intai cere-i mintii tale sa faca liniste. Sa taca.Permite Luminii sa coboare in fiinta ta, din crestet pana la varful degetelor de la picioare. Apoi, aseaza-te in inima si stai de vorba cu Dumnezeu. Vei fi foarte surprins ca El era acolo dintotdeauna si te astepta pe tine. Iti cunoaste durerile si intrebarile. Vei gasi intelegerea de care ai nevoie. Chiar daca te-ai gandit mereu sa-I ceri ceva cand Il vei intalni, vei avea smerenia si bunul simt sa nu o faci. Cere-I doar sa ramana cu tine. Sunt sigura ca nu te va refuza. Dar, bun si bland cum Il stiu,nu te va certa, nu-ti va reprosa nimic. Va fi fericit ca te-ai intors Acasa. Apoi iti va da totul pentru ca El este Totul, iar de acum vei avea certitudinea ca si tu esti acolo, in Tot.
Poti sa intrebi daca vrei, orice, dar mai ales, poti sa intrebi ce ai de facut. Bineinteles, daca esti disponibil, daca nu esti prea prea ocupat sa construiesti aici, pe Pamant, castele de nisip.
Daca iti va spune, accepta si nu intreba "de ce?". Nu te ingrijora la gandul cum vei face sau cu ce vei face, pentru ca toate se intampla la timpul lor si niciodata intamplator.

Doamne ajuta-ne sa acceptam si sa facem doar Voia Ta!

Atentie! Neacceptarea Vointei Divine presupune orgoliu, mandrie, trufie. Cu asta am spus totul. Restul se intelege de la sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu